• My McG
  • 0

HEREN SCHOENEN

De Spring/Summer collectie van McGregor heeft voor elke man de perfecte schoen. Stoere boots met een hipster chique look tot luxe veterschoenen van suède
of leer met trendy details. Voor de sportieve types die liever lopen dan de taxi nemen hebben we comfy sneakers. Allemaal van uitermate hoogwaardige materialen.

Heren Schoenen

Luxe materialen en vakmanschap zijn kenmerkend voor de collectie heren schoenen van McGregor. Met mooie schoenen kunnen mannen echt karakter geven aan hun uitstraling. De modellen van McGregor zijn stijlvol, comfortabel, duurzaam én gemaakt vanuit liefde voor het vak. Met een paar McGregor schoenen zorg je ervoor dat je altijd smaakvol voor de dag komt. Zekerheid: ze zijn de basis van elke succesvolle outfit.

Stijlvolle afwerking

Zoals je van McGregor mag verwachten, zijn alle modellen uitgevoerd in de beste materialen. De elegante nette schoenen zijn gemaakt van hoogwaardig glad leer of suède. In combinatie met de bijzondere details zorgen de nette modellen ervoor dat het echte eyecatchers zijn. Bekijk het aanbod heren schoenen en bestel direct online.

Mcgregor.nl4.551455