Jassen

Jassen

Heren jassen

De heren jassen van McGregor zijn stoer, stijlvol en houden je warm. Met de juiste jas of een stoer jack til je een outfit naar een heel ander niveau. Wij hebben jassen voor heren in allerlei verschillende maten en vormen. Je kan kiezen voor je eigen look. Stoer, netjes. Bij McGregor hebben we volop keuze. Voor fashionable mannen hebben we trendy jassen die perfect in het huidige modebeeld passen. Daarnaast hebben we sportieve jacks en voor de succesvolle zakenman vind je prachtige stijlvolle jassen in de collectie. Of je nu kiest voor leer, wol, nylon of katoen: de heren jassen van McGregor zijn veelzijdig en eenvoudig te combineren.

Herfst / Winter  jassen van McGregor

Voor de herfst- en wintercollectie herenjassen van McGregor, hebben onze designers zich laten inspireren door het spannende stadsleven van New York. Daar waar geslaagde mannen en vrouwen zich over de stoep haasten in hun nette kleding met een coffee to go naar het werk. Hipsters zich kleden in een leren jack en waar studenten rondlopen in sportieve jassen. De herfst- en wintercollectie van herenjassen is stylish en modern. De hoge kwaliteit zorgt ervoor dat je lang plezier hebt van je nieuwe jas. Bekijk ook zeker onze damesjassen en kinderjassen

McGregor jassen voor heren

Welke stijl jas draag jij het liefst? McGregor jassen voor heren zijn er in allerlei verschillende modellen. We hebben korte en sportieve jacks, maar ook mooie lange jassen die gemaakt zijn van wol en een chique uitstraling hebben. We hebben uiteraard ook gewone fashionable jassen voor alle seizoenen, zoals winterjassen en stoere leren jacks.