Broeken

Broeken

Kids broeken

De kids broeken collectie van McGregor, is een combinatie tussen stoere, opvallende kleuren, trendy jeans en tijdloze classics. Kies je favoriete lichte skinny jeans, een modebewuste chino of een comfortabele spijkerbroek om lekker in te ravotten. Kids broeken zijn er in alle kleuren en modellen. De fijne chino’s zijn perfect voor een nonchalante of sportieve look, maar je kan ze ook klassiek dragen. Met de juiste jeans zit je altijd goed. Alle broeken van McGregor hebben een uitmuntende kwaliteit, onze kleding wordt gemaakt van de beste stoffen.

WINTER 2016: classics en trends

Voor dit seizoen komen de hoofdkleuren, donkergroen, donkerblauw en grijs terug in de broeken. Voor jongens zien we stoere broeken in een legergroene kleur met zakken maar ook stoere denims in donkerblauw en grijs. Een van de eyecatchers voor meisjes is een broek met grafische prints. De collectie kids broeken voor dit najaar zijn gebaseerd op de modehoofdstad: New York City.

Kids fashion: kwaliteit is belangrijk

Bij McGregor heb je ieder seizoen een groot assortiment kids broeken. Stoere wassingen, trendy modellen, prints met het thema van het nieuwe seizoen of McGregor klassiekers met herkenbare kleuren: voor elke gelegenheid is er een geschikt exemplaar. De broeken uit de kids collectie zijn van hoogstaande kwaliteit; iets wat bij kinderkleding ontzettend belangrijk is om uren te kunnen spelen, ravotten en sporten. Onze broeken voor kinderen zijn comfortabel en hebben een perfecte pasvorm. McGregor bestaat al sinds 1921, het jaar dat in New York de McGregor Sportswear Collection werd geïntroduceerd. Deze sportswear moest vooral draagbaar en comfortabel zijn. Iets wat nog steeds merkbaar is in de eigentijdse fashion van McGregor.