Essentials

Essentials

McGregor Kinderbasics

Basics kun je bij elke outfit gebruiken, het hele jaar door dragen en zijn ideaal om te combineren. Dit in combinatie met andere kledingstukken en accessoires. Onze kids basics lijn bestaan uit T-shirts, tops, truien, sweatpants, jeans en pullovers van uitstekende kwaliteit. Combineer je basic fashion item met een uniek en eigenzinnig kledingstuk om lekker op te vallen. Of draag je basics als neutraal kledingstuk, maak je stijl af met een mooie riem of classic shawltje en straal van eenvoud. In onze collectie hebben we basics voor zowel jongens als meisjes in de maten 92 t/m 176.

Nooit genoeg kinderbasics

McGregor heeft een ruim aanbod basics van hoogwaardige kwaliteit voor eigenzinnige jongens en meiden. Ook voor kinderen die zich graag net zo stylish kleden als hun ouders. Deze kids basics zijn must-haves die niet in je garderobe mogen ontbreken, simpelweg omdat je ze altijd en overal kunt dragen. De kenmerken van onze basics zijn dat ze makkelijk te combineren zijn met iedere outfit en als uitgangspunt voor een stijlvolle look kunnen dienen. Elk fashion seizoen brengt McGregor vernieuwende basics die altijd matchen met de rest van onze kids collectie. De kids basics van McGregor staan bekend om hun kwaliteit; ook na een aantal wasbeurten blijven de kleuren mooi.

Lente / Zomer: sportief New York

Het Lente / Zomer seizoen 2017 staat volledig in het teken van New York: één van de grootste, modernste, vernieuwende en absoluut bruisende steden van de wereld. Het zal dus geen verrassing zijn dat de kleuren van de Amerikaanse vlag en de sportieve look met een touch van baseball. Centraal staan in onze kids basics. Ook stijlvolle jeans en classic sweaters met een goede kraag horen daarbij. Van basics kun je nooit genoeg krijgen. Met de high quality basics van McGregor’s Lente / Zomer seizoen kun je alle kanten op.