Jassen

Jassen

Kids jassen

Het aanbod kinder jassen bij McGregor is groot. Als stoere jonge of meisje loop jij deze winter in Amerikaanse stijl, want de jassen collectie van het herfst / winter seizoen is volledig ontworpen met één inspiratiebron in gedachten: the city that never sleeps, New York. Dat betekent sportieve kraagjes, een sporty American football stijl, stoere baseball jacks en warme jassen in winterse kleuren. Natuurlijk zijn ook de McGregor klassieke kleuren rood-wit-blauw volop aanwezig in het assortiment. Alle modellen zijn weer even kenmerkend, zoals je van McGregor gewend bent.

Kids jassen van McGregor

De kinder jassen zijn er in veel verschillende soorten en maten bij McGregor: van trendy baseball jacks en warme winterjassen tot jassen met een eigentijdse afwerking. De modellen zijn stuk voor stuk stijlvol, opvallend en tegen elk weertype bestand. Je kunt de jassen dus over mee naartoe dragen. Een dag naar het strand of bos, of om buiten te spelen met je vrienden en vriendinnen. Naar een chique feestje of naar school. Welke jas je het liefst draagt, is dus enkel en alleen afhankelijk van jouw smaak. En daar valt niet over te twisten.

Goede jas: perfecte styling

De jassen van McGregor zijn stoer en stijlvol. In de winter houden ze je warm en beschermen ze je tegen de regen en wind. In de zomer bestaat ons assortiment uit luchtige jassen. Alle modellen jassen van McGregor zijn van een hoge kwaliteit, zodat je jarenlang plezier hebt van je nieuwe jas. Bovendien staan de jassen garant voor een optimaal draagcomfort en een stijlvolle uitstraling. Een uitstraling die je perfect gestylde outfit net dat beetje extra geeft.