Overhemden & Blouses

Overhemden & Blouses

Kids overhemden & blouses

Met een overhemd of blouse ziet je zoon of dochter er keurig uit. Een overhemd of blouse zorgt snel voor een nette look, helemaal als je het combineert met een vest, pullover of jasje. Ook los kunnen overhemden en blouses natuurlijk prima worden gedragen. Kies voor een klassiek effen exemplaar  uit de nieuwe herfst – en wintercollectie collectie, of voor een cool geruit of gestippeld exemplaar. De ontwerpers van McGregor hebben zich dit seizoen laten inspireren door het spannende stadsleven van New York. Daar wonen niet alleen veel succesvolle zakenlui, maar ook hun kinderen. En die zijn net zo modebewust als hun ouders.

Overhemden en blouses van McGregor

Voor nette gelegenheden is het mooi een blouse aan te trekken. McGregor heeft een ruim aanbod met overhemden en blouses. Deze worden gemaakt van hoogwaardig katoen, waardoor ze comfortabel aanvoelen en jarenlang mooi blijven. In onze jongens overhemden collectie zitten blouses met verschillende pasvormen, zoals een custom fit en regular fit. Voor een verjaardag, bruiloft of een andere belangrijke gelegenheid. Kan je je dus keurig kleden met een nette, maar moderne top of blouse van McGregor. Deze zijn uitstekend te combineren met een pullover of cardigan; lekker warm voor in de winter. Ook hebben we hippe overhemden, die helemaal in het huidige modebeeld passen. Combineer ze met een stoer T-shirt en laat de blouse los hangen.

Herfst / Winter overhemden en blouses

De nieuwe herfst- en wintercollectie is geïnspireerd op het spannende stadsleven van New York City. Hier wonen natuurlijk de grootste fashionista’s ter wereld. Daarom is de herfst – en wintercollectie met overhemden en blouses een mix van spannende prints, mooie details. Welke stijl je kind ook heeft, bij McGregor vind je een mooi overhemd of blouse voor hem of haar.