Shorts

Shorts

Kids shorts

Voor de herfst- en wintercollectie ontwerpt McGregor geen nieuwe shorts. We richten on s nu volledig op het nieuwe herfst/winter seizoen. Wil je meer informatie over onze verschillende collecties en op de hoogte worden gehouden zodra de shorts weer verkrijgbaar zijn? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Shorts voor kinderen

Moderne klassiekers, eigenzinnige prints en sportieve trendy items: McGregor biedt elk fashion seizoen een kenmerkende en innovatieve collectie. Wij hebben elke keer opnieuw een brede collectie kids shorts die niet mogen ontbreken in de garderobe van je zoon of dochter. De kids shorts zijn ideaal voor de warme dagen, tijdens vakantie of op het strand. Meisjes kunnen ze in de winter combineren met een panty of legging in een eigenwijze kleur. Door te blijven mixen en matchen, past onze kids fashion bij diverse stijlen.

Kids shorts van hoge kwaliteit

McGregor is klassieke mode met lef, voor jongens en meiden die al van jongs af aan hun eigen stijl willen dragen. In onze collectie zie je de rijke historie van McGregor, dat in 1921 werd opgericht in New York door een Schotse designer. McGregor is sportief, trendy en tegelijk klassiek: de Amerikaanse innovatieve mode smelt samen met eeuwenoude tradities uit Europa. En dat zie je nog steeds in de collectie. De kenmerkende look is, samen met kwaliteit en comfort, prioriteit nummer één. Zo kun je nog langer genieten van jouw coole, kleurrijke kids short van McGregor.