Trend report - McGregor menswear

Wat zijn de modetrends voor komende winter? Wat zijn de nieuwste modellen, kleuren en stoffen? De 10 belangrijkste trends zijn door onze stylisten in kaart gebracht. De laatste trends volgen was nog nooit zo gemakkelijk.


Shop trends

McGregor Pullover Loup
Pullover Loup
€129,95

Afgelopen voorjaar zagen we deze trend al, maar ook dit najaar zien we veel truien met structuren. Effen truien waarin grafische patronen zijn ingeweven. Zoals deze gebreide pullover van hoogwaardige kwaliteit met ruitstructuur.


Update je knitwear collectie met een coltrui en een vest


McGregor Baseballjack Trainer Beaman
Baseballjack Trainer Beaman
€349,95

Misschien is er geen andere jas op aarde die meer wordt geassocieerd met de Amerikaanse cultuur dan het iconische baseball jack. Tegenwoordig zien we diverse stijlen in het modebeeld. De sportieve versie, met de leren mouwen en badges, blijft onze favoriet.


Iconic classics zoals het tartan shirt en het donsjack met een eigentijdse update


McGregor Pullover Loup
Pullover Loup
€89,95

De behoefte aan warmte en natuur zien we terug in de modekleuren: camel, mosgroen en warm rood zijn dé kleuren van dit seizoen.


De -M- van Military en de -M- van Minimal. Twee uitersten, maar beiden sterk vertegenwoordigd deze winter.


McGregor Boots Lucca
Boots Lucca
€269,95

De schoenen trend voor deze winter zijn de Chelsea boots. Deze leren enkellaars heeft elastiek aan de zijkant en ronde neuzen. Een Engelse klassieker die in de jaren ’60 door de leden van de Beatles gedragen werd en nu weer helemaal terug is.


Shop trends