McGregor Race Collecties

Door de jaren heen heeft McGregor verschillende racecollecties gepresenteerd. Sinds een aantal jaren is McGregor de officiële kledingpartner van de Autombile Club de Monaco. Dit wordt elk jaar gevierd met twee collecties, de Rallye de Monte-Carlo collectie en de GP de Monaco collectie. De GP de Monaco collectie is beschikbaar vanaf Mei, als de race verreden wordt. De Rallye collectie is beschikbaar van December tot eind Januari.

McGregor racecollecties uit het verleden

 • Williams F1 Team by McGregor collectie

  De Williams F1 Team by McGregor voor heren en kids was een luxe race collectie ontworpen in volledige samenwerking met Williams, het enige zelfstandige Formule 1 Race team. McGregor was al sinds 2008 een trouwe sponsor van een van de meest toonaangevende Formule One teams in de wereld: Williams! Deze samenwerking was vanaf het begin al zeer succesvol, omdat de merkwaarden en uitstraling van McGregor en het karakter van dit in 1975 opgerichte particuliere Britse raceteam uitstekend bij elkaar aansluiten. De collectie betuigde opnieuw van passie voor kwaliteit, details en stijl. De ontwerpen benadrukten de spannende mix van Racing en de Britse look. De collectie kenmerkte zich door het gebruik van de Engelse vlag, welke de herkomst van het raceteam benadrukte. Sportieve items zoals polo’s, t-shirts en rubgy’s zagen we terug in deze exclusieve collectie. Stuk voor stuk musthaves voor elke racefan!

 • Spyker by McGregor collectie

  Top coureur Tom Coronel en McGregor hebben in samenwerking een zeer exclusieve McGregor-Spyker Squadron collectie ontwikkeld. Geïnspireerd op de deelname van de door McGregor gesponsorde Spyker GT2R aan races waaronder de ultieme 24-uurs van Le Mans. De luxe McGregor-Spyker lijn is zeer dynamisch en daarmee uitermate geschikt voor sportieve gelegenheden. De collectie bestond uit diverse shirts, rugby's en polo-shirts en later ook jacks en caps, voor heren en kinderen. Sprekende kleuren als navy, wit en oranje bepalen de collectie in combinatie met de vele McGregor en Spyker artworks.

 • Caterham F1 Team by McGregor collectie

  De ‘Caterham Formula 1 Collection by McGregor – inspired by Giedo van der Garde’ is een limited edition herenlijn, exclusief voor McGregor ontworpen door Nederlands meest getalenteerde autocoureur Giedo van der Garde. Geïnspireerd op de felgroene Formule 1-racewagen van Giedo, bestond de collectie uit onder meer perfect gesneden polo’s, stoere rugbyshirts en comfy cardigans. De lijnen en details van zijn raceauto vormen het uitgangspunt voor sportieve, nonchalante looks. Technische details als folieprints, rubberaccenten en nylon inzetten geven de collectie een futuristisch tintje. Echte eyecatchers zijn de items die verschillende materialen laten versmelten; moderne interpretaties van geliefde klassiekers. Zoals de relaxte sweater en het stoere rugbyshirt in katoen-fleece met nylon details. Natuurlijk mag ook het iconische McGregor poloshirt niet ontbreken, uitgevoerd in Caterham-groen, gebroken wit, zwart of gemêleerd grijs.

 • Ayrton Senna by McGregor collectie

  De McGregor Ayrton Senna collectie is ontwikkeld in samenwerking met de Ayrton Senna Foundation. De frisse en onderscheidende kleuren en de retro race look zorgen dat de collectie opmerkelijk is. Deze limited edition collectie is geinspireerd op verschillende iconische kleding items die gedragen zijn door de ultimate racing legende Ayrton Senna zelf ten tijde van zijn imposante carriere – variërend van zijn ‘Brazil’ t-shirt, caps tot zijn race pakken. Elke hangtag bij elk kledingstuk bevat een foto van Ayrton Senna waarop hij het kledingstuk draagt waarop de kleding gebaseerd is.