Heren Sneakers

Heren Sneakers

Sneakers heren

Zullen er mannen bestaan die geen sneakers hebben? Ook al draag je dagelijks een pak met stijlvolle veterschoenen, er is altijd wel een reden om sneakers te dragen. Een sneaker mag én kan in tegenstelling tot suède heren schoenen vies worden. Ook zijn ze erg comfortabel, waardoor je urenlang op sneakers kunt lopen. Heren sneakers zijn dan ook perfect voor een lange wandeling door het park of om op te sporten.


Sneakers: van stijlvolle, witte sneakers tot sportieve sneakers

Bij McGregor vind je een breed scala aan heren sneakers. Wanneer je gewend bent om Chelsea boots of brogues te dragen, dan is een sneaker een redelijk groot contrast. Gelukkig zijn er genoeg stijlvolle sneakers die het gat dichten tussen formeel en informeel. Deze sneakers zijn vaak uitgevoerd in een uni kleur. Cognackleurige sneakers van leer of witte sneakers kunnen tegenwoordig zelfs uitstekend onder een pak gedragen worden. Ook grijze sneakers van leer of suède doen het goed onder een smart- of formele outfit. Natuurlijk zijn er ook sportieve sneakers om op te tennissen of om te dragen onder een casual outfit.


Zwarte sneakers

Naast witte sneakers, zijn zwarte sneakers enorm populair dankzij de veelzijdigheid. Zwarte sneakers, zeker uni exemplaren, worden gezien als iets formeler. Hierdoor combineren deze heren schoenen eindeloos. Draag zwarte sneakers bijvoorbeeld onder een compleet zwarte outfit: een zwarte chino, zwarte pullover en natuurlijk zwarte sneakers. Of zorg juist voor een zwart accent onder een jeans in medium wassing en een overhemd met tartanmotief.


Heren sneakers met bloemenprint

Naast de zwarte sneakers, witte sneakers en grijze sneakers zijn er nog duizenden variaties op heren sneakers. Van sneakers met bloemenprint tot color blocking dessins. Des te opvallender de print of het contrast, hoe informeler de sneaker wordt. Al is het natuurlijk wel lef om op Casual Friday in een slank gesneden pak te verschijnen, met gebreide stropdas én sneakers met bloemenprint.