Nieuwsbrief

  • Hoe kan ik me inschrijven voor de nieuwsbrief van McGregor?

    Op elke pagina van de webshop van McGregor kunt u zich links onderaan de pagina inschrijven voor de nieuwsbrief. U hoeft slechts uw emailadres in te vullen in het daarvoor bedoelde veld en te klikken op 'Signup'. Ook kunt u zich inschrijven tijdens het plaatsen van een order in de webshop.

  • Hoe kan ik mijn nieuwsbrief voorkeuren aangeven?

    Om uw voorkeuren te kunnen aangeven welk type nieuwsbrieven u wenst te ontvangen dient u een account aan te maken. Wanneer u bent ingelogd kunt u in uw account uw voorkeuren aangeven en wijzigen.

  • Hoe kan ik me uitschrijven voor de nieuwsbrieven van McGregor?

    U kunt zich op elk moment uitschrijven voor het ontvangen van nieuwsbrieven door onder in één van de nieuwsbrieven te klikken op de uitschrijvingslink. Wanneer u hierop klikt belandt u op een pagina waarop u kunt aangeven dat u de nieuwsbrief slechts eens per maand wilt ontvangen, of u geheel wilt uitschrijven voor alle nieuwsbrieven. Indien dit niet lukt kunt u contact opnemen met de klantenservice ons contactformulier of door een email te sturen naar service.online@mcgregor.nl. Indien u een account heeft kunt u zich uitschrijven voor de nieuwsbrief in de voorkeuren sectie.